Hola España!

 

 

 

Solen ser ut att skina på de här bilderna iallafall! Det är mer än vad jag kan säga om idag.. Jag skulle åkt och surfat nu klockan ett med en kille jag fick kontakt med via Facebook. Men det blev inte av idag pga av väder så förhoppningsvis åker vi imorrn.

Alltså kan vi prata om HUR BRA Facebook är för att connecta med folk!? Och för att dessutom hitta likasinnade människor. Jag hade bestämt mig redan innan jag åkte till Spanien att jag skulle hänga med lite skönt folk och surfa en del. Alltså jag bara bestämde mig för det. Jag gick med i två stycken community-grupper på facebook och skrev ett litet inlägg om mig själv och att jag vill surfa. Så fick jag meddelande från en tjej som hade sett mitt inlägg och berättade att hon känner en kille som surfar här där jag bor just nu. Så hon skrev till honom och han hörde av sig till mig. Och nu ska jag och Joe åka och surfa imorgon! Livet alltså hörni. Man får inte vara rädd för att uttrycka vad man vill ha. Vi kan inte få det vi vill ha om vi gömmer oss för världen. Det gäller att ta för sig. Facebook är ett sååå tacksamt sätt att träffa folk när man reser.

✩  Bestäm vad du vill göra och vilka typer at människor du vill hänga med.

  Vart finns dom? Gå med i fyra-fem grupper på facebook där din ideal resekompis finns.

✩  Skriv ett inlägg om dig själv. Berätta vem du är och vad du vill få ut av resan och att du letar efter roligt folk att hänga med.

  Lägg till bild på dig själv. VIKTIGT. Bjud på dig själv. Det gör att folk blir glada och vill umgås med dig. Jag menar, vem vill inte umgås med någon som ser glad och rolig ut?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *