Det finns en skillnad mellan att vara driven och vara “called”.

Att vara driven innebär för mig att du har en slutdestination – ett mål som du jobbar dig mot. Att vara driven och jobba mot något verkar både rimligt och vettigt och nästa steg är oftast alltid logiskt.

Men att vara called är dock något helt annat. Det har inget med logik att göra och ibland verkar saker helt orimliga. Det är bara en liten känsla någonstans inuti dig. Troligtvis i ditt hjärta. Idéer dyker upp i huvud från ingenstans och vad de flesta av oss skulle beskriva som slumpmässiga sammanträffade börjar helt plötsligt dyka upp omkring dig oftare och oftare. När du är called har du ingen aning om vad du gör. Du vet bara att det känns bra. Och det får dig att känna dig levande.

Att vara called till något, är som att släppa rodret du aldrig insåg att du höll fast vid, och istället börjar du följa något som inte är fysiskt eller synligt för någon, inte ens dig själv. Men det får dig att känna att det var menat för dig hela tiden.

Här sitter jag på en strand i spanien och glassar. Så ser det ut på bilderna iallafall. Sanningen är att jag har känt mig jätteförvirrad och ganska nere de senaste dagarna och befunnit mig i någon form av inre vakuum. Har frågat mig själv vad jag håller på mig och om jag är på rätt väg. Men det är ju det som är hela grejen med allt jag skriver här ovanför, det går bara att känna efter om man gör rätt sak, inte tänka. Saker har stått lite stilla men nu äntligen har det börjat röra på sig igen! Jag har skrivit avtal med en kund som vill att jag gör en hemsida till hennes företag. Kan inte avslöja mer än så för tillfället..! Det är mitt första betalda jobb som frilansande webdesigner och det kommer så jääävla lagom nu till 2020! Är så sjukt taggad på detta!