Jag tycker det är så kul att prata med andra människor om hur dom tjänar pengar och vad det var som fick dom att komma in på det dom gör idag. Därför tänkte jag själv dela med mig av hur jag tjänar mina pengar och varför jag valde att göra det jag gör! 

En grej som är ganska ny för mig & som växer mer och mer är att designa, bygga och utveckla hemsidor. Jag hjälper företag med deras grafiska utseende genom att skapa hemsidor, hantera instagramkonton, fota, publicera content på sociala kanaler mm. Jag lärde mig för ett tag sedan att designa hemsidor i Wix, och efter ett tag hade jag blivit så pass bra på det och andra plattformar samt att jag började hjälpa andra – och ta betalt för det!

Såklart är också mina smycken en inkomstkälla! Visserligen tar jag inte ut lön än i företaget, men alla pengar som kommer in investerar jag såklart tillbaka i företaget vilket gör det möjligt för mig att köpa mer material, nya verktyg mm. Allt började som en enkel kvällskurs hösten 2019. Fastnade direkt för det och bestämde mig för att starta eget. Min vision är att jag skall kunna leva på att driva det här företaget (bland annat) inom två år!

Om ni inte redan visste det, så är jag också utbildad yogalärare – jajjamen! Jag har inte undervisat yoga på ett tag och vill så gärna börja göra det igen! Kanske nu till sommaren, det hade varit helt perfekt!!

Last but not least har både jag och mina mamma varit ambassadörer för ett hälsoföretag under lång tid. Dom tillverkar rawfood i kapslar av solmogna och gift-fritt odlade frukter, grönsaker och bär. Allt är basic nature och jag älskar deras produkter – som jag ätit i mer än sju år! Att jobba med det här företaget innebär att du blir ambassadör för deras koncept och delar det med andra! Jag valde att jobba med dom eftersom jag älskar produkterna och alltid varit nyfiken på olika sätt att skapa en inkomst på. Det här är perfekt för mig som vill resa, vara aktiv och inte kan se mig själv på ett nio-till-fem jobb, hehehe!

Just nu har jag ingen fast arbetsplats, det gör att pengar flyger in från olika håll lite då och då. Och det tycker jag om! 

Hoppas du känner dig inspirerad till att testa på något nytt! Skriv gärna i en kommentar om du har några annat smart sätt som du tjänar pengar på eller vill tjäna pengar på!

XO