En hyllning till alla mammor

Vill bara skicka en massa uppskattning till alla mammor som jag har omkring mig – min egen fantastiska, galna, knasiga mamma – tack för att du ställer upp, peppar mig, utmanar mig, driver mig till vansinne och inspirerar mig – mina vackra systrar, mostrar, vänner och andra bekanta som bildat familj och blivit föräldrar. Det skall inte behövas en speciell dag för att fira er för varje dag är ni guld värda och uppskattade av oss omkring er! En tanke går också till alla mammor som förlorat ett barn, alla barn (och vuxna) som förlorat en mamma, alla mammor som försöker få livet att gå ihop och alla som längtar tills dom själva blir mammor <3 Mors dag är fanimej varje dag! Likaså alla hjärtans dag, världsmiljödagen, alla vänners dag och kanelbullens dag! Varje dag är ett tillfälle att uppskatta våra nära och kära och allt annat som finns i våra liv:)

Min mamma fick en härlig bukett med liljor och jag lagade frukost till oss som vi åt i morgonsolen. (recept kommer!)

Just nu sitter jag på ett café vid havet och planerar inför nästa vecka. Det kommer ett inlägg i veckan om hur man kan planera sin tid bättre för att minska stress och öka sitt fokus. Ser fram emot att dela mina tips med er!

Ciao

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *