Jag är så lycklig just nu för jag tillbringar först kvällen/natten i mitt nya hus som jag typ inte berättat om för NÅGON för jag har varit så rädd för att det skulle försvinna eller på något anat sätt skita sig. Som att jinxa något genom att prata om det med för många, som att en dröm inte slår in om vi pratar om den åt alla håll och kanter. Nu vet jag inte om det faktiskt är så men hur som helst skrev jag på kontrakt i lördags och sitter as we speak på min tillfälliga säng – en madrass på golvet – i mitt hus som jag flyttade in i idag. Jag undrar lite; hur hamnade jag här – i en nyrenoverad lada på landet med gångavstånd till havet och skogen bara ett stenkast härifrån? Jag är så taggad på att bjuda på en virtuell husesyn av mitt hem så snart jag fått i ordning här hemma lite mer. Tills dess kommer några bilder på gårdagen då mamma och jag åkte upp till Sthlm för att hämta mina flyttkartonger i pappas garage, äta lunch och sedan direkt åka tillbaka till Gotland på kvällen.
Att jag glömde nycklarna till pappa kvar på Gotland när vi åkte upp är en annan historia och förvånade varken mig själv eller mina föräldrar, men allt löste sig tillslut och nu ligger jag här, i mitt nya hem på Gotland med havet runt hörnet.

I veckan kommer jag berätta varför jag har flyttat ut på landet, varför jag glömde nycklarna hemma och hur jag inreder mitt nya hem! Yay

God natt!