Terrang Camp Ekeby

Jag har flyttat in i ett eget hus!

Så länge som jag har drömt om att bo i ett eget hus på landet, så länge som jag har längtat efter att landa någonstans, att kunna bo kvar under ett HELT år och slippa flytta ut över sommaren (som man annars typ måste om man bor på Gotland.) Någonstans att liksom bara få vara.

Just den här sommaren har varit katastrof. Men ändå lärorik på flera sätt. Jag blev utmattad, tappade glädjen, smaken & lusten för livet! Jag gjorde alldeles för mycket under för kort tid, spenderade tid med alldeles för mycket folk på en och samma gång och hade under den här perioden heller inget eget ställe att kalla “hem”. Jag visste att Stockholm inte var ett alternativ för där kan jag inte höra mig själv tänka ens en gång. Tillslut kände jag, att om jag ska hitta stillhet i mig själv och i min omgivning, då ska jag göra det ordentligt! Så jag började leta efter någonstans att bo på landet. Jag kände bara för att isolera mig själv ett tag. Och så dök det här huset upp och jag bara kände JA!

Så nu bor jag här, på Gotland, fem minuter från havet, skogen precis utanför min dörr, med ett resort i närheten som har gym och spa, tystnaden på kvällarna. Är det här en dröm? Nej.

Gaaahh jag är så taggad på att bo här! Jag blir så inspirerad av att vistas i den här miljön och jag har så många roliga idéer på g när det kommer till allt mellan inredning och egna projekt som jag vill göra.

Jag känner verkligen hur min energi och entusiasm kommer tillbaka för varje dag som går

To be continued..

Xx

2 kommentarer

  1. Morten Hake

    Ey Ullis, faen så braaaaa!! ????❤️???????????? Gratulerer og kos deg sanseløst vanvittig mye! ☀️????

    • Ulrika

      Tack!! Kom och hälsa på snart!! <3 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023 Museer guiden

Tema av Anders NorenUpp ↑