… står för att varje dag mata kroppen och sinnet med sånt som ger oss power och livsenergi!

I min hand håller jag sex stycken raw-food kapslar som jag boostar min kropp med för att ha mer energi till att göra sånt jag älskar.

För åtta år sen började jag med kapslarna och dom har hjälpt mig stabilisera mitt blodsocker, hålla mig frisk och stärka hår och naglar – för att bara nämna några saker som hänt min fysiska hälsa sedan dess!

Men ALLT har egentligen med välmående att göra, inte bara vad vi äter. Hur vu tänker om oss själva och andra människor, hur vi lever våra liv, hur vi sköter vårt psykiska likaväl som vår spirituella hälsa spelar alla så stor roll för inre och yttre balans.

Tre värdefulla saker som jag gör för mig själv varje dag är:

1. Jag mediterar – nästan varje morgon sedan förra sommaren sitter jag en stund och bara andas och släpper alla tankar på saker som bör fixas, göras och fokuserar på att återfå en sjön känsla i kroppen.

2. Jag skriver – i min notebook. Jag börjar utan att veta vad som komma skall, men det finns alltid något att skriva om, något som ska ut.

3. Jag skänker en stund och en sida i min notebook åt tre saker som jag är tacksam för, ser fram emot och tycker om med mig själv.