Kontorshotell i Stockholm för den smarta företagaren

Reklam samarbete för Hagalunds-kontorshotell.se

Nu alla företagsamma företagare som inte har hittat lokal Stockholm. Kanske ni tittat på flera lokaler men hyran har varit så hög. Och sen när ni räknat på det med allt som tillkommer så har kostnaderna slagit i taket. Men det finns ett bättre sätt att hitta lokal. Har ni hört talas om Hagalunds-kontorshotell.se kontorshotell i Stockholm. Där du hyr din lokal/rum efter ditt behov. Och om ditt företag växer hyr du bara större rum. Alltså det smarta sättet att hyra företagslokal och slippa ha koll på alla utgifter man får om man skulle hyra eget. Dessutom är det svårt att hitta lokal i Stockholm plus att det brukar bli väldigt dyrt i slutändan. Hagalunds-kontorshotell.se har i sina paket all inklusive så det mesta ingår när man hyr hos dom. Dessutom finns det gott om parkeringsplatser om du kör med bil till din arbetsplats. Dessutom har du möjlighet att knyta nya affärskontakter via gemenskapen som du får med andra företagare. Så egentligen så finns det bara fördelar att hyra på Hagalunds-kontorshotell.se.

All inklusive på Hagalunds-kontorshotell.se

Kontorshotell

Allting ingår när du hyr hos Hagalunds-kontorshotell.se som man kan tänka att man som företagare behöver tillgång till. Sen att du har kort uppsägningstid om du skulle behöva det.
Det blir inte enklare och mer flexibelt än så här! Om ditt företag växer och behöver fler platser så kan du hyra ett större rum. Om behovet är att ni blir färre , ja då hyr du ett mindre rum.
“All Inclusive”

  • Kaffe – älskar du kaffe är det bara att ta för sig
  • Färsk frukt – frukt behöver för att tänka allert
  • Internet – inget internet inget företag
  • Scanner, skrivare & kopiator – detta behöver alla företag
  • Konferensrum – När ni är många
  • Mindre mötesrum – När ni är få
  • Post- och pakethantering – Skicka post gör alla företag
  • Larmsystem och övervakning av vaktbolag –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *