Oj oj oj vad snyggt det blev!

Hallå hallå! Jag är så glad för att jag äntligen har ett vettigt sovrum i mitt hus. Sedan början av augusti har jag sovit på en madrass på golvet, haft mina kläder utspridda på överallt och i två olika resväskor . Men NU, nu äntligen har jag fått upp min nya byrå, en spegel, min klädhängare jag har velat göra sedan jag flyttade in och sist men inte minst – min fantastiska, underbara, sköna, gosiga säng står nu under fönstret och ser inbjudande ut!

Sömnen är skitviktig för återhämtningen, välmående och inspiration. Om du (som jag) har lätt för att börja tänka på tusen saker under dagarna (på gott och ont) är sömnen tiden då kroppen kommer ner i varv. Därför har jag velat ordna mitt sovrum så fort som möjligt, och ja äntligen är det så gott som klart. Nu kan jag iallafall bo därinne!

Vad tycks??

Xx Ulrika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *