Terrang Camp Ekeby

Varje dag en ny upplevelse

Lite bilder från senaste månaden. Mycket mys, ensamtid och fix. Vill komma igång med träningen igen, springa några gånger i veckan, meditera regelbundet för jag mår SÅ JÄVLA BRA AV DET. Jag glömmer ibland att ta hand om mig själv först, tror att jag måste fixa, jobba undan, få saker gjorda för att ha tid att för mig själv och må bra sen. Men sen är ett resultat av nuet, av varje ögonblick här, i stunden. Det som vi kallar framtiden skapas just nu. Och ju mer vi kan tillåta oss själva att vara här och nu, desto mer harmoniskt och kul kommer livet att bli för vi släpper kontrollen på det okontrollerbara.

2 kommentarer

  1. Crissa

    Tack – ni påminde mig, meditation. Hur kommer jag igång med detta ??

    • Ulrika

      Om du har mediterat förut kan börja med att meditera 15 min precis när du vaknar och 15 min innan du går och lägger dig! Annars finns ju också många bra meditationsappar du kan använda. Min vän Gustav har precis skapat appen Mindfully, den rekommenderar jag varmt! <3 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023 Museer guiden

Tema av Anders NorenUpp ↑