Att handla mode på tradera

Sponsrat annonsinlägg i samarbete med Tradera

De senaste åren har intresset för att handla second hand ökat rejält. Att handla hållbart är helt klart framtiden.

Det är inte bara positivt för planeten utan det finns även en mängd fördelar för dig som egen individ. Det är smart att köpa i andra hand. Du kan handla exklusiva plagg till ett bättre pris och därefter kan du själv sälja vidare ytterligare en gång. Du tjänar alltså riktigt mycket på att inte handla allting nytt varje gång du behöver något. Många gånger använder man inte ett plagg tillräckligt mycket för att det ska vara värt att köpa nytt. En annan fördel med att handla second hand är att du kan byta ut din och barnens garderob oftare, genom att helt enkelt köpa och sälja. Otroligt smart.

Tradera är som många redan känner till en väldigt bra marknadsplats, där du kan hitta både moderna och vintageplagg till bra priser. En bra vana är att alltid söka efter varan på tradera innan du köper nytt i butik. På tradera kan privatpersoner och företag annonsera i form av budgivning men i många fall också köp nu priser.

Det roligaste med tradera är att du kan hitta märkesplagg från tidigare kollektioner som inte längre finns att köpa i butik. Du kan på så vis bli inspirerad av att bara klicka runt på tradera och upptäcka helt nya plagg som du aldrig sett förut. Även fast det innebär att du handlar second hand så blir känslan samma som att handla något nytt i butik.

Upptäck tradera och bli inspirerad helt enkelt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *