Padel – En ny växande sport

Sponsrat annonsinlägg i samarbete med pdlcenter.se

Ingen kan ha missat att Padel blivit otroligt populärt i Sverige. Padel är en racketsport likt tennis som har sitt ursprung i Spanien och Latinamerika.

Föreställ dig en härlig mix av tennis och squash, där har du padel. Det som är så roligt med padel är att vem som helst kan vara med och spela. Padel är väldigt enkelt att lära sig. Oavsett om du är gammal eller ung, med eller utan förkunskaper, så är det en perfekt aktivitet att utöva tillsammans. Kan du träffa en boll, så kan du också spela padel. Padel är alltså kort sagt en perfekt sport och träningsform för dig som vill prova en ny social träningsform och samtidigt ha riktigt roligt.

PDL group grundades 2015 och är idag ledande inom svensk padel. Deras målsättning är att utveckla sporten till nya höjder. Padel nu är nu en av världens mest expansiva sporter som på kort tid har blivit väldigt populär. Med PDL Group kan du köpa och bygga dina egna padelbanor och få hjälp med allt som rör den processen, men de erbjuder också padelanläggningar runt om i Sverige på flera orter. Detta för att göra det möjligt för ännu fler att utöva denna fantastiska sport.

Om du vill spela padel i Östersund, ska du kontakta PDL Center Östersund. De erbjuder bland annat nybörjarkurser för alla kunskapsnivåer för dig som vill komma igång med padel. De anordnar även seriespel och dagsturneringar. Och för dig som vill ha extra mycket träning kan ta en privatlektion.

Nybörjarkurser är alltid bekväma för då får man lära sig allt från början och slippa stressa sig fram. Sedan bygger man på sina kunskaper så att man med tiden blir expert på det man gör. Sedan om du är duktig kan du lära ut till dina vänner på din fritid så att ni har något gemensamt tillsammans när ni träffas. Man kan fika och ta en kopp kaffe mellan varven och sedan köra på igen. Det kommer på detta sätt aldrig bli tråkigt när du bjuder hem vänner och ni inte vet vad ni ska hitta på tillsammans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *