Hur jag inreder mitt hem

Jag älskar inredning och har konst överallt i mitt hus. Så här på bloggen kommer jag även lägga upp allt om konst och inredning.

Jag kan inte bara bestämma mig för att bli en viss bloggare utan jag har många olika sidor.

Jag bor ensam men sover ändå i en dubbelsäng och älskar materialet från märket DUN som är hovleverantör  vilket innebär att även kungafamiljen använder sig utav detta varumärke. Jag är inte kunglig för fem öre är inte ens rojalist för mig gör det sak samma om det är republik eller monarki i vårt land.

Nu ska jag bara vara hemma i dag och blogga samt sedan göra i ordning en god lunch åt mig själv då jag kommer vara ensam ända till kl 18.30 sedan får jag besök. Snart ska jag träffa ett lite större sällskap i centrala Uppsala för ett event, men jag är osäker på om detta blir av förrän i april. Vi får se nu är i varje fall våren här och det är det som gör mig mest glad.

3 tips till bättre hälsa:

  1. Använd så många vitaminer du kan
  2. Hoppa över allt sött
  3. Se till att få en bra sömn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *