Jag har alltid haft en dröm sedan jag var liten att vara modell. Nu ska jag skicka in några bilder till olika modellagenturer.

Man kan inte ta bilder med sin mobil och skicka in utan det måste vara proffsiga bilder. Man måste först och främst anlita en fotograf som gör en portfolio åt dig.

Mina bästa tips är att inte vara så hårt sminkad samt ha bilder där du både har utsläppt hår och uppsatt så att de får en chans att se dig från olika vinklar. Samt man ska också berätta lite om sig själv då du också ska vara enkel att jobba med.

Här har jag en bild av mig som är spegelvänd och när man tar bilder blir alla våra bilder spegelvända. Denna bild gjorde jag med min egen mobil så det är ingen bild jag skickar in till olika modellagenturer.

Jag har aldrig ställt upp på några skönhetstävlingar då jag anser att dessa tävlingar inte grundar sig på bra människosyn. De tjejer som ställer upp blir ofta väldigt underbetalda och utnyttjade på vägen. Jag vill stå på egna ben om jag ska vara modell.