Jag fikar 3 gånger per dag

Jag brukar fika en gång per dag ute och 2 ggr per dag hemma i min egen lägenhet.

Om jag inte få i mig kaffe 3-4 ggr per dag så fungerar inte jag. Jag varken dricker eller röker, men kommer aldrig kunna vara utan kaffet. Kaffe är nog min bästa vän då jag både kan dricka den ensam och i sällskap. Nästa veckan har jag massor av möten inbokade då jag genom bloggen får massa samarbeten med olika företag.

Vi ska planera hur jag ska lägga upp produkter som jag får prova tack vore bloggen. Bloggen har verkligen öppnat upp dörrar för mig. Jag har i min meritförteckning nämnt att jag är bloggare och hänvisat till min bloggadress. För de som ska anställa mig eller anlita mig som modell vill gärna veta mer om mig och se fler bilder av mig.

Glöm inte att dricka vatten till kaffet heter det, men jag tror inte riktigt på den teorin. Du ska dricka vatten om du är törstig och inte för att någon har fått dig till att tro att du måste dricka mer.

Tips på god kaffe

  1. Häll i mjölken först och kaffet sist
  2. Drick smaksatt kaffe utan tillsatt socker
  3. Drick den alltid varm

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *