Jag håller på att ge ut en bok

Som bloggare så får man alltid frågan “när ska du ge ut en bok?”

Jag har fått denna fråga så pass många gånger att jag nu har bestämt mig för att ge ut en bok. Jag vet att Alexandra Nilsson Kissie har givit ut en bok. Folk sa att hennes bok var som en enda lång blogginlägg. Jag vill inte att folk förknippar min bok med min blogg.

Kissie VS Blondinbella

Boken kommer avslöjar saker som jag aldrig har skrivit om i bloggen. Jag skulle själv inte läsa någon bok som Kissie eller Blondinbella skriver då jag redan vet för mycket om dem och anser att de inte har mer att ge än vad de ger genom sina bloggar. De har liksom skrivit om allt i sina bloggar. Alexandra lovar folk mycket och håller inget hon lovar. Blondinbella är tyvärr en mytoman där man inte vet vad som är sant och inte sant. Så varför ens läser folk böcker som dessa har skrivit förstår jag inte.

Ska du ge ut en bok är min tips som nedan:

  1. Skriv inte av något du redan skrivit i bloggen
  2. Använd inga bilder du redan använt i bloggen
  3. Ljug inte varken i din blogg eller i din bok folk kommer sluta ta dig på allvar till slut
  4. Håll det du lovar eller lova inget för folk kommer tappar förtroendet för dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *