Tips för en bättre hälsa från bloggerskan

Jag bloggar om allt mellan himmel och jord, men det viktigaste i livet är hälsa.

Jag vill ge mina läsare bra tips på hur de kan bäst ta hand om sin hälsa. Tänk dig ett liv utan hälsa eller ett liv utan pengar vilket skulle du välja?

Studier visar att du inte behöver träna i mer än tio minuter för att få dess positiva effekter. Hur bra som helst ju. Det är mindre tid än vad som krävs för att kunna bestämma vad en ska äta till kvällsmat. Så nu har vi inga ursäkter längre.

Spirulina

Superpulvret och mikroalgen spirulina är en av naturens mest koncentrerade näringskällor och är rik på både protein och klorofyll. Skopa gärna ner lite Spirulina när du blandar till en färgglad smoothie hemma för extra energi i vardagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *