Städdag och rensning i köket.

Idag stod det städ på schemat. Hann med en rejäl stor städning utav köket och lite i garderoben. Jag ska Fixa i ordning min garderob och bygga ut den till en större walk in closet så småningom. Dessutom älskar jag när det är ordning och reda.

Jag startade dagen med mina morgon rutiner vilket är brygga kaffe, yoga och meditation för att sedan avsluta med en riktigt god och lång frukost. Sedan var det dags att börja städa och rens ur. Jag visste redan att det skulle ta mig hela dagen. Inte för att det va så speciellt smutsigt utan för att jag tycker om att flytta på allt och göra om medans jag håller på.

Min nya favorit är att lyssna på en podd. Det får en nästan att glömma bort det man faktiskt gör då man sugs in i den på något vis. Jag har några favoriter som jag vill dela med mig av. Den första heter rättegångspodden i den får man följa vad som händer i verkliga brottsmål, Väldigt intressant. Den andra är Älskade psykopat i den podden får man höra människors berättelse om hur det är att leva med personer som är psykopater / narcissister. Väldigt intressanta dessutom älskar jag att få höra andra människors berättelser och ta lärdom av dom.

Jag är äntligen klar med dagens to do list så nu ska jag avnjuta mig en kopp te, läsa en bok och bara koppla av.

Kaffe, Kopp Kaffe, Livsstil, Cupen, Frukost, Koppla Av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *