Dags att ta tag i kontoret och uppfylla drömmen

Sponsrade inlägg i samarbete med K3 Måleri.Stolar, Bord, Samtida, Möbler, Inomhus

Anlitat ett företag som ska hjälpa mig att sätta färg på väggarna.

Nu har det äntligen blivit dags att anlita ett företag för att få ny färg på väggarna och få golven slipade på kontoret. Jag har verkligen längtat till den här dagen. När vi tog över lokalen ville vi vänta med renoveringen innan vi bestämt oss för om vi skulle stanna och ha vårat kontor där.

Läget på lokalen var viktigt men trivseln var viktigare.

Läget spelade stor roll för oss i början när vi startade upp våran verksamhet .Även om det inte är läget vi önskade oss i början så är lokalen helt perfekt. Jag trivs verkligen där och nu längtar jag tills att den blir som jag drömt om. jag vill ha en färg som man blir glad av och som öppnar upp för kreativitet. Samtidigt som den inte får vara för mörk.

Få det professionellt utfört är det viktigaste.

Företaget vi har hittat genom en bekant heter K3 Måleri och dom jobbar här i Stockholms området. Dom har tidigare gjort ett jobb år en bekant till mig som hen var väldigt nöjd med. Då dom är väldigt snabba och professionella. Dessutom har dom kvalitets garanti och fast pris på offerten. För mig kan det inte bli bättre samt är det skönt att känna förtroende för ett företag.

Att kunna få gå till jobbet på riktigt.

Innan har jag haft ett litet kontor hemma. Nu var det dags att skaffa sig ett riktigt kontor då jag expanderar och växer  hela tiden. Det är också  skönt att få komma hemifrån och gå till jobbet på riktigt. Lokalen är också stor så jag håller på att planera annat kul där med. Man kan göra så himla mycket bara man inte låter rädslan stoppa en. Så länge man följer hjärtat  och tror på sig själv så brukar det mesta lösa sig.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *