Julmarknader

Jag halkade in

I morse när jag satt och tittade på sociala medier så kommer det som vanligt upp en massa reklam. Många reklamer klickar man bara förbi, men så fastnade jag på en : julmarknader. Ja, varför inte planera att göra någonting kul i år och inte bara sitta inne. Nu när vi får – även om vi fortfarande ska vara lite försiktiga.

Julmarknader

Var du än bor i landet så finns det ju julmarknader. Och eftersom dom finns på så många ställen kanske man ska förflytta sig någon annanstans.

Visst är det mysigare om vi fått lite snö till första advent, ta på sig lite varmare kläder och gå omkring och titta på alla tomtar, spel, ta en varm glögg eller köpa någon korv eller karameller. Men jag kommer i alla fall åka iväg och besöka lite julmarknader.

Min mamma tog alltid mig på julmarknader när jag var liten. Och på den tiden så var det mycket mer snö och man träffades många och gick runt, både vuxna och barn.

Så jag tycker du också ska söka upp lite julmarknader, ta med dig nära och kära och gör någonting tillsammans för att få en härlig julkänsla i år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *