Tillbaka till rutinerna

Tillbaka till planeringen

Har du också börjat jobba lite mer utanför ditt hus ?! Många har ju jobbat hemifrån och vissa tycker det är skönt nu när man kan återgå till det “vanliga” igen. Men vissa tycker också att det har varit skönt att jobba hemma och kanske vill fortsätta med det.

Nu när det har varit sportlov och vi är tillbaka till dom vanliga rutinerna så gäller det att planera igen. Jag kommer fortsätta att jobba hemma, men jag kommer också att åka ut när det behövs. Det är ganska skönt när man kan planera själv.

I dag ska jag försöka jobba undan lite då jag ska träffa några gamla kompisar som kommit hem efter en resa. Vi ska sätta oss ner och ta en fika tillsammans och planera lite framåt då vi tänkt ha en tjejmiddag. Kanske till helgen eller till helgen efteråt. Vi får se ! Men det ska bli kul att få se gamla ansikten face-to-face istället för genom mobilen och face-time.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *