Fiska på landet

Det blev i alla fall några

Vi har varit hos ett par bekanta under några dagar ute på deras land. Vi har bara tagit det lugnt, ätit och druckit gott och haft det riktigt trevligt. Barnen har hittat på egna saker på dan men också badat och njutit av det fina vädret som vi fortfarande har haft. Och det gäller att passa på så länge det går.

Både barn och vuxna har fiskat en del vid vattnet. Det har väl gått så där, men roligt har vi haft i alla fall. Det roligaste var när vi bad barnen att dom skulle ut och leta efter mask och se deras ansiktsuttryck. Det tyckte dom var riktigt äckligt, men efter att ha hittat en mask så blev det som en liten tävling mellan dom. Vem skulle hitta flest. Vi har bara fiskat med metspö och mask och det var inte för att vi skulle fiska för matens skull utan för att det är väldigt avkopplande att sitta där och se flötet guppa i vattnet. Visst blev vi glada när vi fick upp både en och två små abborrar som vi sedan grillade när vi kom tillbaka till stugan. Männen försökte också sig på att fiska med kastspö, men det var vi med metspöna som fick fisken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *