Weekend i Göteborg

November helg i Göteborg

I fredags tog jag tåget till Göteborg, och är det något jag tycker har blivit underskattat i vardagen är det att åka tåg några timmar. Enligt mig kan det vara ett av dom bästa sätten att få lite egentid till sig själv och bara sina egna tankar. Sitta där på tåget, njuta av hur stillsamt är samtidigt man njuter av en kopp kaffe och kollar ut på den vackra omgivning som finns där ute. Det är något speciellt och vackert med stillsamheten som breder ut sig i Sverige under hösten.

Väl i Göteborg så började jag med att gå till avenyn för att gå till mitt favoritfik som ligger längst längst på på hela avenyn, Eva Pasley, rekommenderar er alla att gå dit och fika om ni är i Göteborg. Det är väldigt trevligt och mysigt, inte alls så trångt och stimmigt som det är på många andra centrala fik som finns där.

Annars under helgen har det varit väldigt mysigt att bara gå runt och kolla på olika saker och njuta av tiden. Har inte haft några måsten alls och hade inga planer med att jag skulle åka runt och kolla på olika saker som man annars kan ha när man tar en weekend så här, utan det här helgen har enbart varit fokus på följa flödet och känna in vad jag har varit sugen på, vilket har resulterat i att det mesta har handlat om att känna in ett lugnt tempo, tagit långa fika stunder och suttit länge och njutet av maten på de olika ställen jag har ätit på.

Dock så tycker jag det är så himla tråkigt att man bygger så mycket i Göteborg hela tiden, det förstör lite av känslan av en så annars fin stad. Varje gång jag har varit u Göteborg dom senaste gångerna har det varit så mycket kaos med byggande så det har blivit lite jobbigt, så hoppas det snart är klart som man kan njuta helt av en av Sveriges finaste städer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *