Jag har alltid älskat att jobba med ungdomar och det är något jag också är utbildad till. Allt började med att jag själv hade en jobbig ungdom. Min familj brydde inte om hur jag mådde och även om folk tror att jag inbillar mig så var faktum så. Ofta fick jag höra att jag fick för mig saker dvs folk och mamma eller pappa inte menade illa utan att det var helt enkelt mig det var fel på.

Än i dag i vuxen ålder trodde jag alltid att alla konflikter var mitt fel. Hela tiden försökte jag anpassa mig Till andra ändå fungerade det inte.

Min sambo påstår också att precis allt är mitt fel. Oavsett vem och vad det handlar om så var allt mitt fel. Jag var helt enkelt en fel person som inte förstod hur man var bland folk. Hur kan det vara mitt fel varje gång och hur kan alla andra vara perfekta och jag bristfällig till 100 %. Speciellt när det gällde hans egen familj då var det alltid mitt fel vare sig det var jag som klagade eller de klagade. Jag slutade att klaga på hans familj och då kunde han i stället anklaga mig och säga saker som “jag vet att du blev irriterad när min mamma, syster eller bror sa si och så” Så det spelade till slut ingen roll om jag ens yppade något det var mitt fel hela tiden. Vad hade hänt om jag blev förstenad till en sten skulle de ändå skylla allt på mig? Jag som inte ens vill ha konflikt är det ändå mitt fel?

Detta har verkligen fått mig till att vara väl mot alla unga människor speciellt alla som är yngre mig. Tex så vill jag att vi ska ordna en stor pool på vårdhemmet för ungdomar. Jag vill också att vi ska ha parasoller mm så att det ser ut som om man är utomhus fast att man är inomhus. Sedan ska det vara inglasad överallt så att man får känslan att man är utomhus. Jag vet att allt detta finns hos Poolgiganten så unga människor kan få mer motion.

Ingen ska behöva gå igenom det jag har gått igenom. Ingen ska projicera sin vrede på någon annan människa. På detta så underskattade folk mig bara för att jag var så konflikträdd. Att vara konflikträdd har jag fått från mina föräldrar då de inte lät mig visa ilska eller sorg. Detta gjorde att jag inte visste hur man skulle visa ilska eller sorg.

Unga människor måste få utlopp för sina känslor och kan man inte det bland folk så behöver man i varje fall motion i form av simning så att man på det sättet kan få varva ned.