Skip to content
Okategoriserade

Att längta till en semester redan nu

När det är som kallast i Sverige längtar man efter en resa till tex Bilbao och för att kunna resa dit behöver man veta mer om stället också. Tex man vill veta allt om vilka restauranger som finns och vad de serverar. Tex i Grekland mitt i Aten vid Syndtagma kunde man bara hitta fiskrätter och ibland lite kebabrätter. Alla restauranger serverade nästan samma sak och det blev lite tråkigt till slut.

Därför vill man innan man ger sig ut på en resa ta reda på allt inom mat. Vad vi vet så är Spanien väldigt kända för starka korvarna speciellt korv gjort på svin.

Du hittar även Guggenheim museet i Bilbao

Korvarna är också alltid med chili eller grönpeppar vilket både är mycket gott och nyttigt för ämnesomsättningen. I Spanien är man van med all typ av chili och peppar i sin mat. Även en enkel kokt ägg i Spanien har massor av kryddor på toppen. Tänk er en god pizza med mycket vitlök och chilipulver det vore supergott. Kan vara lika gott på vintern som på sommaren dessutom. Ska ni resa till Bilbao så tänk på att ha med en karta också så slipper ni på en knagglig spanska fråga efter olika ställen.

Kommer ihåg en resa jag gjorde för länge sedan till Spanien. Jag åkte då dit med kollegor från mitt jobb. Bland oss hade vi en person som var lite speciellt och kunde skylla i från sig allt på andra människor. Om hon snubblade på en sten var det kanske mitt fel för jag borde sagt åt henne att använda ett par andra skor.

Hon kunde också göra allt för att skämma ut hela gruppen och driver i dag numera en egen blogg inom skönhet. Hon brukar också bloggar om olika resor fast att hon kanske aldrig reser. Hon vill ge sken av att hon lever ett lyxliv i Östermalm fast att hon bor i en andrahands lägenhet i en källare med loppis möbler. Hon brukar alltid besöka dyra butiker också för att folk ska tro att hon är en överklass tjej. En överklass tjej går inte ens såsom hon gör eller beter sig som hon gör på något plan. Man borde skicka henne till en vett och etikett skola så hon en gång för livet lär sig hur man bemöter andra människor. Hon har alltid drömt om att bo utomlands med någon hon älskar och jag hoppas verkligen att hon någon gång i livet får sin önskan om detta kommer göra henne till en bättre människa.

Alltid önskar jag det bästa åt alla människor om de bara lär sig av sina misstag och blir bättre människor på kuppen. Om de inte bli bättre människor eller ångrar något de har gjort så låter jag dem vara i fred utan goda önskningar.

Du hittar även Guggenheim museet där

Vart vill du resa i sommar?

Om du fick önska dig vad du ville vart hade du velat resa denna sommar som kommer? Många människor drömmer faktiskt om Spanien och vissa vill bara åka till närmaste staden för att koppla av och resan hem igen. Vissa människor vill inte ens resa borta utan de vill kunna komma hem och sova i sin egen säng.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *