Skip to content

Info och kontakt

För annonsering och samarbete vänligen maila till ulrikastilling@blogbiz.se

Mitt namn är Ulrika Stilling Värjö, jag föddes 1996 och bor för tillfället på Gotland. Jag älskar havet, att surfa, yoga, meditation, färgglada kläder, silversmyken. Jag vill ägna mitt liv åt att 1. Göra roliga saker med roliga människor, 2. Vara kreativ och skapa grejer, 3.Tjäna pengar på att bara vara mig själv, 4.hjälpa andra människor att må bra. Så jag bestämde mig för att starta den här bloggen! catering uppsala

Min övertygelse är att vi bara kan leva ett lyckligt och tillfredsställande liv genom att följa vårt hjärta, vara oss själva och lyssna till vad vi själva verkligen vill, och det är precis vad jag skriver om här. Men sen slinker det in en hel del känslor och tankar och tips & tricks också för jag är en sån jäkla känslomänniska! Exempelvis hur vi tar oss ur jobbiga känslor av ångest, depression, stress, oro mm. Det har jag själv en hel del erfarenhet av och jag vill gärna dela med mig av hur jag tagit mig igenom jobbiga perioder för att förhoppningsvis sprida lite ljus, inspiration och motivation i någon annans liv!

Förutom bloggen här, så driver jag ett eget företag från Gotland där jag designar och skapar smycken i återvunnet silver. Dom hittar ni hääär – www.ulrikastilling.com

Företagsinsta – @designulrikastilling

Min egen insta – @ulrika.stilling

För kärleksbrev och roliga samarbeten – kontakta mig på binitas@blogbiz.se (Binitas SEO byrå)

Jag är premiumbloggare på blogbiz.se