Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Nu händer det!

Nu händer det på riktigt! Som jag har längtat. Mitt företag är äntligen startat och jag känner mig så taggad på att få spendera min tid och energi på att bygga upp det här varumärket som jag bara vet kommer bli stort!

Den största lärdomen i år är att starta innan man är redo. Att hitta courage before confidence. Det är precis vad jag har gjort och jag inser att saker alltid löser sig, universum ser alltid till att vi har precis det vi behöver i stunden. Och det är vad som är så fantastiskt och kul med att utveckla sina idéer, för oavsett om vi inte vet hur vi ska lyckas utföra något eller lyckas göra verklighet av en idé så löööööser det sig på vägens gång.

Rädsla stoppar fler drömmar än vad mod någonsin kommer göra. Take that, take that, take that!

Ha en kalasdag!

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan